Велика Пасха Христова. Святкування в нашому храмі.

This post is also available in: Russian

15.WP_20160501_04_55_18_ProВніч на 1 травня 2016 року в храмі на честь ікони Божої Матері “Скоропослушниця” священослужителі та парафіяни храму зустріли Великдень.

Напередодні, у Велику Суботу, під час ранкової служби був відправлений Чин Погребіння Плащаниці, а ввечері о 20.00 настоятель храму протоієрей Олександр Левчук в аеропорту Бориспіль разом з представниками інших церков зустріли Благодатний вогонь, привезений з Ієрусаліму делегацією УПЦ на чолі з митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм. Невздовзі парафіяни Собору святих апостолів Петра і Павла отримали нагоду принести часточку Божої благодаті в лампадках у свої домівки.

Пасхальна служба почалась о 24.00 і тривала всю ніч. Гучномовець чутно передавав службу, святі поспів’я, читання Євангелія на декількох мовах, пасхальні звернення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, отже відчути себе присутніми у храмі могли як парафіяни, що були всередині храму, так і ті, що були на площі перед ним. Вночі, на світанку та вранці можна було спостерігати нескінченний потік людей, які йшли освятити свої пасхальні кошики та на собі відчути благодать Великодню.

Фотографії

Погребіння Плащаниці

Зустріч Благодатного вогню

Пасхальна служба

Відео

Читання Євангелія на різних мовах

Звернення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія

Святі приспів’я

Освячення пасок

Просмотры(74)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *